fbpx

MESEC POPUSTA -25% NA SVE PROIZVODE

Godina pandemije – vreme zaboravljenih “svakodnevnih” bolesti?

Živimo najčudniju godinu naših života – od marta i proglašenja epidemije, COVID-19 je prva tema svakodnevnih razgovora ljudi, a primarni zadatak zdravstvenog sistema je upravo borba protiv virusa na koji naučnici i lekari svetskog nivoa trenutno nemaju adekvatan odgovor. Sa druge strane, potpuno su potisnute goruće teme o zdravstvenim problemima koji mogu uzrokovati daleko opasnija oboljenja. Protiv korona virusa se moramo boriti jačanjem imuniteta i pridržavanjem mera, ali je neophodno održati stabilnim i druge segmente opšteg zdravlja. A najbolja sredstva za održavanje zdravlja svih organa nalaze se u prirodi!

Dakle – priroda je lek, dokazani i najdugovečniji! Imate li problema sa povišenim šećerom i masnoćom? Kombinacija određenih lekovitih biljaka to može uspešno regulisati – a crni dud, borovnica, maslačak, mahune pasulja, kleka, cikoria, artičoka, sremuš, konopljika i cimet su jedini sastojci u potpunosti prirodnih “Manastirskih kapi” za regulaciju tegoba koje su pomenute.

U prirodi Pomoravlja nalaze se i biljke koje mogu ublažiti tegobe sa proširenim venama, trombozu, hemoroide, ali i znatno uticati na poboljšanje rada srca i cirkulaciju. Oslanjajući se na tradicionalne recepte monaha ovog kraja, a primenjujući i načela i eksperimente moderne medicine, uvaženi dr Pavlović uspeo je da ručno napravi u potpunosti prirodne “Manastirske kapi”, koje sadrže divlji kesten, hajdučku travu, neven, plod crvenog gloga, kantarion, žuti i beli kokotac, kleku i koru hrasta. Po rečima nekih zadovoljnih korisnika – idealni prirodni melem!

Da li i Vi imate određene zdravstvene tegobe i kako ih rešavate?
Mi smo uvek za prirodu – jer zdravlje je uvek tamo!