fbpx

MESEC POPUSTA -25% NA SVE PROIZVODE

Kako povećati i održati MUŠKO zdravlje?

Brzina savremenog života i stresna svakodnevnica direktno utiču na naš organizam – i često na stvari koje direktno određuju samopouzdanje i raspoloženje, ali pre svega opšte zdravlje. U takve spada i delimična ili potpuna erektilna disfunkcija, ono što za mnoge muškarce predstavlja potencijalnu ili trenutnu noćnu moru, iako je ovaj problem uz pravilno tretiranje i oslanjanje na prirodne sastojke moguće ukloniti!

Razlozi koji direktno mogu uticati na smanjenu potenciju kod muškaraca su hrana prepuna aditiva, teški metali u vazduhu, voda koja nije dobro filtrirana, upotreba raznih lekova i neprestani stres… Sve pobrojano treba redukovati, a u našoj, lokalnoj prirodi postoji nekoliko lekovitih biljaka čijom upotrebom možete da ubrzano rešite određene “muške probleme”.

Jedna od njih je babin zub, biljka za koju je retko ko čuo! Poznata još i kao đavolji trn, ova biljka sadrži određene sastojke koji predstavljaju istinsku testosteronsku bombu, jer značajno podiže nivo ovog muškog hormona, a pored potencije utiče i na povećanje muške plodnosti, mišićne mase i fizičke izdržljivosti!

Medveđa šapa spada u najbolje prirodne afrodizijake na planeti, a zbog svoje izuzetne snage u lečenju određenih tegoba nazivaju je i Herakleova biljka, pa je čak i latinski naziv dobila po ovom grčkom junaku!

Pored njih, tu je i preslica, koju su dugo smatrali korovom, ali je u Pomoravlju vekovima koriste za spravljanje prirodnih melema. Njeno korišćenje utiče na smanjenje i rešavanje tipično muških problema, ali i univerzalnih, kao što su bolesti mokraćnih kanala, problemi urinarnog trakta, grčevi u bešici, smanjenje uvećane prostate i mnogi drugi.

Uravnotežena i ispitana kombinacija ovih neverovatnih lekovitih biljaka delotvorno utiče na rešavanje “muških problema”, pa je dr Pavlović napravio ručno pravljene Manastirske kapi za muškarce! Spravljene su po tradicionalnoj i dugo čuvanoj recepturi pomoravskih monaha, nakon godina ispitivanja koje je izvršio ovaj poznati lekar, a pored pomenutih sastojaka dodata je i žalfija, koja pored toga što ima protivupalna dejstva za koja svi znaju, značajno utiče i na potenciju, a to je već malo poznata činjenica.

Probudite mušakarca u sebi – pružite potpuno poverenje prirodi i tradiciji, ali i dokazanom znanju iz savremene medicine. Spoj za vaš bolji muški život, definitivno!