fbpx

MESEC POPUSTA -25% NA SVE PROIZVODE

Stižu brojne slave i praznici – kako održati liniju?

“Problematična” polovina godine je na samom startu – a svi smo svesni koliko period od oktobra do maja utiče na liniju, ali pre svega zdravlje. Smenjivanje slava i verskih praznika, mnoštvo slobodnih dana, slabija aktivnost i bogata, tradicionalna hrana na koju smo navikli i u kojoj uživamo mogu biti zbir uslova koji može potpuno poremetiti vaš organizam. Zato vam dajemo nekoliko saveta, a ukoliko ih ispoštujete, očekujte da će Vaša figura na proleće biti mnogo privlačnija, a pored toga što ćete dobiti osećaj poletnosti i samopouzdanja, na taj način brinete o onom najvažnijem – Vašem zdravlju:

✔ Budite umereni – ovaj savet je naizgled banalan, ali možda i najvažniji. Ukoliko Vam je zdravlje na prvom mestu, nemojte se prejedati.
✔ Više voća i povrća, manje slatkiša – treba izbegavati slatkiše, torte, kolače, jer šećeri štete našem organizmu.
✔ Izbegavajte masnu hranu – ishrana treba da bude raznovrsna, ali je dobro da se trpeza zasniva na biljnoj ishrani, koja u kombinaciji sa dosta tečnosti čuva zdravlje i vitku liniju.
✔ Fizička aktivnost – potrebno je da izaberete aktivnost, vežbe, trčanje, teretana, ples, svaka od ovih aktivnosti mnogo znači za sagorevanje kalorija unetih tokom praznika i za očuvanje željenje telesne težine.
✔ Ne konzumirajte previše vina – ovo piće je deo naše tradicije, ali sadrži mnogo šećera, zato je jedna čaša vina sasvim dovoljna, budući da u jednom gramu alkohola ima čak 0.7 kalorija.

Uz ove savete nezaobilazne su i Manastirske kapi dr Pavlović, biljne kapi za mršavljenje koje predstavljaju savršenu kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Prirodni, lekoviti sastojci iz pomoravskog kraja biće vaši saveznici ove zime, budući da su kora bele vrbe, matičnjak, zeleni čaj, peršun, krusina, rastavić, lovor, sena i hajdučka trava upravo o dobitna kombinacija za gubitak kiligrama. Počnite na vreme i bićete zadovoljni!